YASO'S YÜKLENİYOR
+90 532 292 25 55 EN
Yaso's Suites Etkinlikler

EKİM’DE ÇEŞME SANATLA İÇ İÇE

Yaz boyunca ve geçtiğimiz Eylül ayı süresince, Alaçatı ve Çeşme, çok çeşitli ve yaratıcı organizasyonlara ev sahipliği yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Havaların güzel oluşunu da hesaba katınca kaçırılmayacak fırsatlar ve yine dopdolu programlarla birbirinden cazip organizasyonlar Çeşme severleri bekliyor! Yaso’s Suites, mevkii olarak organizasyonların yapılacağı yerlere olan yakınlığı ile 4 mevsim boyunca siz değerli misafirleri için en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor…

Ekim ayında Alaçatı bünyesinde çeşitli mekanlar Alaçatı 4 Mevsim Sanat adı altında pek çok sanatçıya ve eserlerine ev sahipliği yapıyor. Alaçatı’da turizmin dört mevsime yayılması düşüncesinden hareketle, 40 farklı sanatçının 200 eseri ile bu yıl 2.si düzenlenen dev açık hava sergisinde Alaçatı’nın dört bir yanında sergiler açılıyor. Ayrıca çocuklar için de sanat atölyeleri kuruluyor. 

7. Germiyan Festivali

Bu yıl 9-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan 7. Germiyan Festivali, birbirinden renkli sergiler, standlar, çeşitli atölye çalışmaları, keyifli söyleşiler ve konserler ile renkleniyor! Germiyan Köyü ile Yaso’s Suites arası yaklaşık olarak 13 km.

Yasos’ta 29 Ekim Haftasonu Etkinliği

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlanacak. Çeşme ve Alaçatı’da da çeşitli konserler ve kutlamalar gerçekleşecek. Ayrıca resmî tatilin 28 Ekim öğleden sonra başlayacak olması, hafta sonunu Çeşme ve Alaçatı’da değerlendirmek isteyen tatil severler için küçük bir tatil kaçamağı imkanı sunuyor… Cumhuriyetimizin coşku dolu kutlamalarının ardından, 30 Ekim Cumartesi gününü, Yaso’s Teras’ın muhteşem manzarası karşısında sucuk ve köfte-ekmek eşliğinde, barbekü ve gün batımı keyfi yaşayarak değerlendirmek planlarımız arasında. Bu keyif dolu, unutulmaz anları Yaso’s Teras’ta siz değerli konuklarımız ile paylaşmak ve hep birlikte yaşamak dileğimizle…

Mehmet Güreli Söyleşi ve İmza Günü

“Yazar, müzisyen, ressam ve yönetmen olarak tanıdığımız Mehmet Güreli’nin resimleri, belki de okuduğu kitaplar, yazdığı yazılar, yaptığı besteler, dinlediği melodilerle oluşuyor…”

13 Ekim 11.00’da Sailor’s Hacımemiş’te gerçekleşecek söyleşi ve imza günü katılımlarınızı bekliyor…

Image
Image