YASO'S YÜKLENİYOR
+90 532 292 25 55 EN
Yaso's Suites Etkinlikler

Yaso’s Suites Kasım 2020

Güvenli Limanınız: Yaso’s Suites

Kasım ayı aşkın, sevginin, romantizmin ayı olmuştur her zaman…Kasım Ayı aşkın sevginin en yoğun olduğu aydır. Ancak bu sene başka başladık Kasım’a…

Pandemi ile mücadelemiz devam ederken bu sefer de doğal afet ile sarsıldık.Seferihisar merkezli 6.6’lık deprem ile ülke olarak göz yaşı döküyoruz.Kurtarılamayan canlar için ne kadar üzülsekte mucizelerin var olduğuna şahit oluyor, hayatta herşeyin mümkün olabildiğini görüyor ve yaşadığımız her anın bir ödül olduğunu tekrar hatırlıyoruz.

Yaso’s Suites’i inşa ederken, ülkemizin ve bölgemizin büyük bir kısmının deprem bölgesi olduğu bilinciyle yola çıktık ve binamızı çelik konstrüksiyonlar ile

sağlamlaştırarak renove ettik. Bu nedenle bu sarsıcı depremi çok hafif hissettik ve tüm misafirlerimizin güvenliğini sağladık. Ayrıca, Yaso’s Suites ekibi olarak deprem, yangın ve doğal afet gibi olağanüstü durumlar ile ilgili aldığımız eğitimler sayesinde bu gibi durumlarda hızlıca aksiyon alabiliyor ve tüm misafirlerimizi doğru bir şekilde yönlendirebilmeyi başarıyoruz.

Blog Köşemizde Bu Ay : Yasemin Ulukartal

Yaso’s Suites’in sahibesi Yasemin Ulukartal, yaşamış olduğumuz bu zor dönemlerin üstesinden nasıl geldiklerini ve turizm sektörünü değerlendirdi:

Çok Sevgili Misafirlerimiz ve Değerli Okuyucularımız ;

Geçen sene itibariyle kapılarını misafirlerimize açmış olduğumuz Yaso's Suites’teki çalışma sistemimiz, kısa-uzun dönem kiralama şeklindedir.

Sevgili kızım Cansın ile elele vererek tüm enerjimizi, sıcaklığımızı, güler yüzümüz ve fikirlerimizi bir araya getirdik. Yaso’s; saflığı, temizliği, güvende olmayı ve yaşamı temsil eden beyaz ile doğayı temsil eden yeşil ve mavinin yani gökyüzü ve denizin mükemmel uyumunu temsil ediyor.

Tecrübelerimize paralel olarak oluşturduğumuz dekorasyonunda ise, tüm detayları konuklarımızın her türlü ihtiyacını karşılayacak şekilde dizayn ettik.

Pandemide bizi öne çıkaran en önemli unsur; 10 süiten oluşan tesisimizde kalan misafirlerimiz, birbirlerini görmek istemedikleri sürece karşılaşmıyorlar. Böylelikle misafirlerimizi kendi evlerinde oldukları kadar rahat hissettirebiliyoruz. Konuklarımız, gerek süitlerimizde gerekse plajımızda kendilerini güvenli alanlarında hissediyorlar. Böylece kendilerine özel tatilin keyfini çıkarıyorlar ve dünyayı sarsan Pandemi sürecinde de Yaso’su güvenli bir liman olarak tercih etmiş oluyorlar.

Peki, biz Yaso’s misafirleri için neler yapıyoruz?

Misafirlerimizin sağlıklı ve güven dolu bir tatil geçirmesi için hassasiyetimizi daha da arttırdık. Pandemi öncesinde de olduğu gibi bu süreçte de bizim için en önemli unsurlardan biri temizlik ve hijyendi. Çamaşırlarımız pandemi koşullarına uygun olarak çamaşırhanede yıkandı.

Odalarımız ise derin temizliğin ardından dezenfekte edildikten sonra havalandırılıp kullanıma hazır hale geldi.

Yaso’s Suites’i deneyimleyen misafirlerimiz, normalleşme süreci başlar başlamaz, hafta sonları için bizi tercih ederek, Ardıç manzarası ve denizin keyfini çıkardılar.

Yasos’ta misafirlerimizin uzun dönem kalma şansları bulunmakta. Bu yaz kiralama yapan misafirlerimizin çoğu minimum 15 gün ve 3 ay kiralama yapmayı tercih ettiler… Okulların kapalı olmasıyla birlikte İstanbul, Bursa, Denizli ve Ankara'dan tüm eşyalarını toplayarak, geri dönmeyecekmiş gibi yazın başından gelen misafirlerimiz oldu. Onların kapıya geldikleri an, yüzlerindeki ifadeyi unutamam. Tıpkı marathon koşusunun finish çizgisine ilk gelen atletin yüzündeki mutluluk gibiydi…

Misafirlerimizin mutluluğunu gördükçe biz de kendimizi sadece ev sahipliği yaptığımız bir işletmede değil, aynı zamanda onların güvenliğini, rahatlını sağlamayı görev edinmiş bireyler gibi hissettik. Bu elbetteki kimsenin bize verdiği bir görev değildi. Sadece vicdanen kendimize biçtiğimiz bir roldü…

2019’dan bu yana kiralama sistemi ile işleyen bir işletme olduğumuz için misafirlerimizin iyi deneyimleri bizler için en önemli unsur. Onların memnun ayrılmaları, yakın çevrelerine ve arkadaşlarına bizleri önermeleri, genel yorum ve online mecralar üzerinden bizleri duyup gelenler sayesinde sezonu %100 dolulukla geçirdik. Çeşme’nin şehirlere oranla daha güvenli ve sakin olması nedeniyle misafirlerimizi kış aylarında da ağırlamaya devam etme kararı aldık.

Tüm bunlara ek olarak, içinde bulunduğumuz süreci doğru yönetebilmek adına; işletmemizin genel yönetimini, satış ve pazarlanmasını, hukuk ve işletme danışmanlarımız ile detaylı bir şekilde çalışarak büyük bir hassasiyet içerisinde yürüttük. Yürütmeye de devam ediyoruz…

2021 için ise şimdiden kiralama talepleri almaya başladık. Yaso’s olarak öncelikli hedefimiz; sunduğumuz minimalist ve sade yaşam tarzını, yüksek misafir memnuniyeti ile sürdürebilir kılmak.

Oya Zengin Yeni Koleksiyonunu Yaso’sta Tanıttı

İzmir'in tanınmış takı ve giysi tasarımcısı Oya Zengin, sonbahar takı koleksiyonunun lansmanı için Yaso’staydı.. İhtişamlı takıların inci ve değerli taşlarla bütünleştiği koleksiyonda gold ve gümüş renkli takılar göz doldurdu. Davetliler tarafından oldukça ilgi gören koleksiyona birbirinden enfes ikramlar ve Sevgili Cansın Rodoplu’nun piyano resitali eşlik etti. Müziğin tınıları ile ruhlarını besleyen davetliler, Yaso’s

Teras’ın muhteşem günbatımı manzarası eşliğinde içeceklerini yudumlayarak etkinliğin kapanışını yaptılar.

Nefes ve Meditasyon Seansları Yaso’s Suites’te…..

Mutlu, sağlıklı ve uzun yaşamın sırrının doğru nefes almaktan geçtiğini biliyor musunuz?

Bizler gündelik hayatın stresi, telaşesine kapılarak vücudumuzu yıpratıyor, en sonunda ise hastalanıyor ve sağlıklı bir yaşantı sürdüremiyoruz…

Hastalıkların altında yatan en önemli sebeplerden biri, kapasitemizin çok altında nefes almamız. Bunu değiştirmek ise mümkün. Nefes kapasitenizin %100’ünü kullanarak bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirebilir ve kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Üstelik doğru nefes almak, yani diyafram nefesini kullanmak, hücreleri yenileyerek daha genç bir görünüme kavuşmanıza yardımcı oluyor.

Fiziksel iyileşmenin yanı sıra doğru nefesin yaydığı titreşimler sayesinde negatif duygularınızı da pozitife dönüştürmek mümkün. Yıllarca bedeninizde biriken olumsuz duyguları olumlu duygulara dönüştürerek daha mutlu bir yaşam sürdürebilmek size bir nefes kadar yakın…

Doğa ile bütünleşerek kendinizi yeniden keşfedeceğiniz ve yenileneceğiniz Nefes ve Meditasyon Seansları, Semiha Çil önderliğinde kış boyunca Yaso’s Suites’te sizleri bekliyor.

Image
Image