YASO'S YÜKLENİYOR
+90 532 292 25 55 EN
Yaso's Suites Etkinlikler

Yaso’s Suites’e Yaz Geldi!

Geçirdiğimiz uzun bir kış sonrası baharı karşılamak hepimizi biraz daha iyi hissettirmeye başlarken, doğanın uyanışına şahit olmak, denizin mavisi ile buluşan renkli çiçeklerin açtığını görmek içimizi ısıtmaya başladı.

Geç gelen kış çok da uzun sürmedi. Bu yıl pandemi, yeni kapanışlar, kısıtlamalar derken bir anda yeniden yaz geldi. Çeşme bu yıl en çok talep gören kışını geçirdi diyebiliriz aslında. Ekim sonu yaşanılan İzmir depremi, çoğu kişinin kış aylarını da bölgede geçirmesine neden oldu.

Kısa ve uzun dönem kiralamalara ev sahipliği yapan suitlerimize olan talep de oldukça fazlaydı.

Yeni sezonun startını veren Alaçatı Ot festivali bu yıl 2. kez dijital platformda gerçekleşti. Katılımcılar Ege’nin meşhur otlarını kendi evlerinde pişirerek yaptıkları yemeklerin videolarını paylaştılar. Paylaşımlara Alaçatı Turizm Derneği’nin instagram hesabında yer verildi. Üstelik yemek tariflerinin de takipçiler ile paylaşılması oldukça beğeni topladı.

Her bahar olduğu gibi bu bahar da çiçeklendi Alaçatı sokakları. Tam kapanmaların geldiği şu günler aynı zamanda içimizin en hareketli olduğu günler. Yaza duyduğumuz özlem de giderek artıyor.

2021 yaz sezonu için ufak bakım ve onarım ihtiyaçlarımızı giderdik, eksiklerimizi tamamladık. Yaso’s Teras menümüz ile hem Suit, hem de Çeşme’nin en iyi gün batımını izlemek isteyen misafirlerimizi ağırlamak için şimdiden sabırsızlanıyoruz.

Birçok suitimizin misafirleri aylar öncesinden belli oldu. Yaso’sta en önem verdiğimiz şey ve tercih edilmemizdeki en önemli nedenlerden biri Yaso’sun bir kiralamadan öte misafirlerine bir yaşam tarzı sunması.  Geçtiğimiz yaz yapmış olduğumuz çeşitli ev sahipliklerine bu yıl da pandemi kuralları çerçevesinde devam edeceğiz.

Şimdiden belli olan ve süreklilik arz edecek olan piyano dinletisi, Sevgili Cansın Rodoplu ile haftanın belirli günlerinde, Yaso’s ortak kullanım alanında, Yaso’s misafirleri ile buluşmaya hazırlanıyoruz.

Bu yaşam tarzında siz de bir suit kiralamak isterseniz müsait olan suitlerimizden biri için bizi hemen arayın.

Image
Image