YASO'S YÜKLENİYOR
+90 532 292 25 55 EN
Yaso's Suites Etkinlikler

YASOS’TA YAZIN TADI DOYASIYA YAŞANIYOR!

Özel plajımız ile her yaştan misafirlerimize keyifli bir tatil deneyimi sunmaya devam ediyoruz. Yaso’sun minik misafirleri deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarırken aynı zamanda özgür hissediyorlar. Ayrıca Yaso’s Teras menümüzde yer alan birbirinden lezzetli yemek ve tatlı alternatifleriyle de her yaştan misafirlerimiz yazın tadını hem sahilde hem Yaso’s Terasta doyasıya çıkarma imkânı buluyor.


Yaso’sta Çeşme tatiliniz istediğinizde dinlenmeli dilediğinizde eğlenceli… 


Misafirlerimiz gündüz özel plajımızda vakit geçirip, gün batımı için çoğunlukla Yaso’s Teras’ı tercih ediyorlar. Çeşme–Alaçatı bölgesinde son yıllarda sakin, sessiz bir plaj bulmak neredeyse imkânsız bir hale gelmişken, plajımızda misafirlerimiz günü dinlenerek geçirip, akşamları ise Alaçatı ve Çeşme’nin eğlenceli ve renkli gece hayatında diledikleri gibi eğlenebilecekleri alternatifleri tercih ediyorlar.


Yaso’s Teras’ta Çay Saati ☕


Her gün özenle ve keyifle hazırlandığımız 5 çayımız birçok misafirimizi bir araya getiren bir gelenek haline dönüştü! Geleneksel 5 çayımızda birbirinden lezzetli aperitifler ve alternatif ikramlarımızla bu geleneğimizi büyük bir mutlulukla sürdürmeye devam ediyoruz.


Teras’ın müdavimleri arasında hem suit misafirlerimiz hem de Ardıç severlerin bir araya gelmesi en çok da bizi neşelendiriyor. Farklı kültürlerden farklı insanlarla tanışmamız ve uzayan sohbetlerle günü birlikte batırmak yazın en keyifli anları arasında…


Sanatı seviyoruz ve destekliyoruz.


Web Bienali’nin kurucusu, ressam, heykeltıraş ve yazar Genco Gülan sanat anlayışında yeni teknolojileri klasiklerle ve çağdaş kültürle bütünleştirici eserlere yer vermekte.


Sanatının temelinde kavramsal popüler medya bulunan sanatçı, sembolizmi katmanlaştırıp renkleri duygularımızla betimler. 2018 yılında İzmir Resim ve Heykel Müzesi’ndeki kişisel sergisi “Picasso’dan Sonra”sanatçının resimlerine de yer vermiştir. Alüminyum dökümden, 2,5m yüksekliğindeki eseri “İstikbal Göklerdedir” (2020) Yaso’s Suites’in gökyüzü ve denizin kucaklaştığı muhteşem manzaralı terasında sergileniyor.


Kundalini Yoga: Kalp çakrası meditasyonu ile yükselen enerjiler!


Teras’ımızda 07 Ağustos Cumartesi günü sabahın erken saatlerinde Kundalini Yoga Eğitmeni Çiğdem Kurtuluş Eser önderliğinde gerçekleştirdiğimiz, Kundalini Yoga workshop’u katılımcılardan tam puan aldı.


Yaso’s Suites-Yaso’s Teras’ın doğa ve deniz ile buluşan terasındaki bu workshopta; Kundalini Yoga’nın temel prensipleri, diğer yogalardan farkları ve güçlü yanları paylaşılırken, kundalini enerjisini aktive edecek kriya ve yükselen enerjiyle kalp çakrasına yönelik meditasyon yapıldı. Özel çanaklar ve ses enstrümanları ile gerçekleştirilen ses meditasyonu eşliğinde derin dinlenme haline geçilerek sonlanan workshop leziz bir ege kahvaltısı ile de taçlandırıldı.

Image
Image